www.eptanisatv.gr
Image default

Έληξε η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στην ΕΠΣ Ζακύνθου – Με 17 σωματεία φέτος τα Τοπικά Πρωταθλήματα

Ολοκληρώθηκε η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής την περασμένη Παρασκευή για τα σωματεία που θα έδιναν το παρών στα Τοπικά Πρωταθλήματα του νησιού. Συγκεκριμένα μετά και την παράταση μιας εβδομάδας που δόθηκε από την ΕΠΣ Ζακύνθου 17 θα είναι οι ομάδες που θα αγωνιστούν φέτος. 8 στην Α’ Κατηγορία και άλλες 9 στη Β’ Κατηγορία.
Μάλιστα στο Β’ Τοπικό προστέθηκε η δεύτερη ομάδα του ΑΠΣ Ζακύνθος αλλά και του ΑΟ Λεβάντε που θα δίνουν την ευκαιρία στα νέα ταλέντα του συλλόγου να δείξουν το ταλέντο τους και να κερδίσουν εμπειρίες. Επίσης σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής επιστρέφουν στη δράση τόσο ο ιστορικός Απόλλωνας, όσο και ο Αχιλλέας Ζακύνθου που θυμίζουμε είχε κάνει προσπάθεια από πέρσι να αγωνιστεί στα Τοπικά Πρωταθλήματα.
Στη μεγάλη κατηγορία δεν προβλέπονται πολύ μεγάλες αλλαγές, αλλά θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τον τελευταίο της βαθμολογίας να υποβιβάζεται στο Β’ Τοπικό.


Αναλυτικά:
Οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας: ΑΟ Λεβάντε, Θύελλα Αμπελοκήπων, ΑΟ Κατασταρίου, ΑΟ Τσιλιβή, Φλόγα Κυψέλης, Αστέρας Μαχαιράδου, ΑΠΣ Ζάκυνθος, Άγιος Λέων/ Κοιλιωμένος
Οι ομάδες της Β’ Κατηγορίας: ΑΟ Βασιλικός, Δόξα Πηγαδακίων, Έσπερος, Δόξα Λιθακιάς, Αστέρας Πλάνου, Απόλλωνας, ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 Β’, ΑΟ Λεβάντε Β’, Αχιλλέας Ζακύνθου

Μικρή κινητικότητα στα Τοπικά Πρωταθλήματα

Όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό στα Τοπικά Πρωταθλήματα δεν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα από τις ομάδες αν και βέβαια πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και μεταγραφές.
Θυμίζουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστή η πρόσληψη του Βασίλη Σερμπίνη από τον Αθλητικό Όμιλο Τσιλιβή με τον σύλλογο να αναφέρει: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον κ. Βασίλη Σερμπίνη, ως τον νέο προπονητή της ομάδας μας για την επερχόμενη αθλητική σεζόν. Ο κ. Σερμπίνης φέρει μια πλούσια ποδοσφαιρική εμπειρία και γνώση, καθώς και μια εξαιρετική αφοσίωση στην ανάπτυξη των αθλητών μας και στην επίτευξη των αθλητικών μας στόχων. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία με τον κ. Σερμπίνη θα φέρει ακόμα περισσότερη αίσθηση συνοχής, πνεύμα ανταγωνισμού και επιτυχίας στην ομάδα μας».
Επίσης στον πάγκο του Άγιου Λέοντα θα μείνει ο Αποστόλης Τζαμαλής μετά την επιτυχημένη περσινή παρουσία που είχε.

imerazante.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην 45η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFT 2024 στο Βελιγράδι

Ιμάντ Ζέιν: Ποιος είναι ο εφοπλιστής που αυτοκτόνησε στη Βούλα – Από τη ζωή σαν παραμύθι στην τραγωδία

Κακοκαιρία «Avgi»: Επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού