www.eptanisatv.gr
Image default

Γιάννης Κεφαλληνός: Είπα στον Υπουργό ότι είναι σε πρωτόγονη κατάσταση το Λιμάνι Ζακύνθου

Έγινε μια συνάντηση φορέων και είπα στο Βουλευτή ότι θέλω να μιλήσω με τον Υπουργό. Πήγα και του εξέθεσα όλα τα προβλήματα που αφορούν το λιμάνι. Του είπα ότι είναι σε πρωτόγονη κατάσταση, υπάρχει τεράστια έλλειψη υποδομών, πληρώνουν 1 ευρώ για θέματα ασφάλειας και 0.35 για τέλη κατατομο. Η πλατεία στο Πόρτο έχει τρία κομμάτια ασφάλειας, εκεί που είναι η τέντα και τα καθήκοντα που τους έχουν δώσει είναι αστεία.. Δεν είναι έτσι. Όχι σύσκεψη δεν έγινε ήταν απλά μία συνάντηση φορέων. Ήταν κι ένας διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ και είχαμε την ίδια γνώμη, δηλαδή να σταματήσουμε να μιλάμε για μεγάλα έργα και να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε αρθρωτά. Έμεινα έκπληκτος που ζήτησε ο υπουργός στο γραμματέα του να μου δώσει το προσωπικό του εμαιλ για να του στείλω υπόμνημα. Το ίδιο έγινε και με τον κ.Πολίτη από το ΤΑΙΠΕΔ.

Προχωρεί η εκβάθυνση και φαίνεται ότι είναι σε καλό δρόμο. Βέβαια εκβάθυνση έγινε και επί νομαρχιών πρέπει να γίνουν κάποια έργα αλλά απεδείχθη ότι πρέπει να ξεκινήσει το έργο και να υπάρχει η πρόβλεψη, αρθρωτά να δημιουργείς το έργο. Μίλησε και ο κ.Πλέσσας, είπε κάποια πράγματα, υποτίθεται ότι παρακολουθεί αυτά που πρέπει να γίνουν

Ανακοίνωση επίσημη ότι θα γίνει αυτό δεν είχαμε, απλά έδειξαν ότι υπάρχει το θέμα της εκβάθυνσης. Εδώ υπάρχει και πρόβλημα στα ferry boat στη μανούβρα του λιμανιού.

Κάποτε είπα ότι έβαλαν δέστρες για προβάτες. Αυτό τους ενόχλησε. Θα μπορούσαν ανά δυο τρεις δέστρες να έβαζαν και μια μεγαλύτερη.

Η πίεση γίνεται για να προχωρήσουν. Το μαστερ πλαν δεν το βλέπω να προχωράει όπως πρέπει. Θα έπρεπε κάτι να φαίνεται. Τώρα θα βάλουν πλωτές εξέδρες για τα γιότ. Τι να τις κάνουμε; Τα είπα στον υπουργό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ζάκυνθος: Δύο συλλήψεις για κλοπή

Θρήνος στο NBL και το ευρωπαϊκό μπάσκετ – Πέθανε ο Σέσιλ Έξουμ

Γ. Τσουρουνάκης: “Στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού – Να γίνουν άμεσα οι παρεμβάσεις”