www.eptanisatv.gr
Image default

Κέρκυρα: Για την πορεία των έργων στην παραλιακή της Γαρίτσας ενημερώθηκε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης

Για την πορεία των έργων αποκατάστασης του παραλιακού τοιχίου και του πεζοδρομίου στην Παραλιακή της Γαρίτσας, ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων και Προγραμματισμού, Γιώργος Μάμαλος στην συνάντηση που είχε με εκπρόσωπο της εταιρίας ΓΚΡΑΟΥΤΕΚ, η οποία υλοποιεί το έργο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε επίσης για τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου, ενώ τόνισε στον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας , Αθανάσιο Φρούσσο, ότι η πρόθεση της περιφερειακής αρχής είναι η ταχύτερη και ποιοτικότερη ολοκλήρωση της παρέμβασης. Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης μετέβη στην περιοχή του έργου όπου και ξεναγήθηκε στο εργοτάξιο προκειμένου να διαπιστώσει, την πρόοδο των εργασιών.

Αμέσως μετά ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Συναντήθηκα με τον ανάδοχο του έργου για την αποκατάσταση του παραλιακού τοιχίου προκειμένου να διαμορφώσω προσωπική άποψη για την εξέλιξη των εργασιών. Στόχος της περιφέρειας είναι να επιταχυνθούν οι ρυθμοί των εργασιών ώστε να ολοκληρωθεί το έργο, το συντομότερο δυνατό, με βασική προϋπόθεση βεβαίως να ανταποκρίνεται πλήρως στην αισθητική και λειτουργική αρτιότητα. Η Περιφερειακή αρχή θα παρακολουθεί την πρόοδο των εργασιών με στόχο να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη πρόοδος και να μη χαθεί άλλος χρόνος».

ΠΗΓΗ: ERT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Στην 32η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ ο Δήμαρχος Ζακύνθου και Πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ

Τελετή Βλαχοπούλου

Κεφαλονιά: Δύο τραυματίες σε τροχαίο στο Ληξούρι – Αυτοκίνητο βρέθηκε σε γκρεμό