www.eptanisatv.gr
Image default

Κέρκυρα: Μουσική, καρέκλες και τραπέζια.

Όποιος δει τη νομοθεσία που ΙΣΧΥΕΙ θα διαπιστώσει εύκολα ότι στην πόλη οι ατασθαλίες (να μην πούμε παρανομίες) πάνε σύννεφο, τόσο για τη μουσική όσο και για τον αριθμό τραπεζιών και καρεκλών. Εκτός πόλης η κατάσταση δεν πάει πίσω (κάτι καντίνες σε παραλίες, κάτι ξαπλώστρες και κάτι τέτοια).

Τα όσα καταγγέλλονται καθημερινά και συνέχεια με στοιχεία από το CORFUTVNEWS είναι απίστευτα και συναγωνιζόμαστε με αξιώσεις τη Μύκονο (οπότε αναμένεται και η ανάλογη κατάληξη).

Κάνουμε τις παρακάτω επισημάνσεις:
1) Το τμήμα εμπορίου έχει εκδόσει άδειες –σύμφωνα με το νόμο- για τον αριθμό τραπεζιών και καρεκλών που είναι διασπαρμένες σε όλη την πόλη (όχι μόνο την Παλιά) και τη μουσική που «βαράνε» μερικοί όποιες ώρες και σε όποια ένταση θέλουν;
2) Αν οι άδειες έχουν δοθεί με θετική εισήγηση του αρμοδίου τμήματος του Δήμου (ελπίζουμε όχι) τότε πολύ φοβούμαστε ότι υπάρχουν πειθαρχικά ζητήματα για κάποιους.
3) Αν οι άδειες έχουν δοθεί μετά από αρνητική εισήγηση του αρμοδίου τμήματος, τότε μήπως υπάρχει πειθαρχικό αλλά και ποινικό ζήτημα για κάποιον ή κάποιους;


Απαντήσεις δεν περιμένουμε αλλά δεν μπορεί να μείνει έτσι όλη η ιστορία. Κάποιοι υπεύθυνοι για το χάλι της πόλης ζητούν να επανεκλεγούν.

Είπαμε όμως ότι χρειάζεται μαύρο βαθύ και ποιοτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

3η συνεδρίαση – τακτική δια ζώσης – του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

Στο Μύτικα , Καλάμο, Μεγανήσι και Παλαίρο.Το Αuthentic Big Blue WEST – The Ionian Sea Edition

Κέρκυρα: Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα Κατάρτισης Ξεναγού από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο