www.eptanisatv.gr
Image default

Κέρκυρα: Πλατφόρμα προετοιμασίας για τον μαθηματικό διαγωνισμό “Πυθαγόρας 2024”

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές για τον διαγωνισμό της μαθηματικής εταιρείας “ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 2024” στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του παραρτήματος Κέρκυρας της Μαθηματικής Εταιρείας Μάριος Μαγιολαδίτης, οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του παραρτήματος, ενώ υπάρχουν δοκιμαστικά τεστ για την καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων. Τα δοκιμαστικά τεστ είναι από θέματα παλαιότερων διαγωνισμών και το περιβάλλον τους είναι όπως αυτό της πραγματικής εξέτασης.
Η λήξη του 1ου σετ δοκιμαστικής εξέτασης θα γίνεται τα μεσάνυχτα της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου. Τα δοκιμαστικά τεστ θα λήξουν τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Παρασκευής ενώ στις 9.30 το πρωί του Σαββάτου θα διεξαχθεί το επίσημο τεστ προσομοίωσης για όλες τις τάξεις.
Ο επίσημος μαθηματικός διαγωνισμός του «Πυθαγόρα» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 ανά τάξεις σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αιτήσεις γίνονται μέσω της φόρμας συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSelnIdpV20TSn2_puG7vjOUmm_i4kYABfvteeorT5gz3KadrQ/viewform?usp=sf_link

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν για όλους τους μαθητές που θα γραφτούν συνδρομητές στη νέα ειδική έκδοση της ΕΜΕ με τίτλο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 2024 και αποτελεί μία επιπλέον προσφορά της ΕΜΕ στην Ελληνική μαθηματική εκπαιδευτική κοινότητα.
Όσοι δεν είναι συνδρομητές και θέλουν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό, θα πρέπει πρώτα να γραφτούν συνδρομητές με κόστος 10 ευρώ που αποτελεί και την ετήσια συνδρομή.

Η ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ μπορεί να γίνει με κατάθεση
στο λογαριασμό της ΕΜΕ Κέρκυρας

ΙΒΑΝ: GR5101713800006380128655351 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)

Με σημείωση: Πυθαγόρας-{ΕΠΩΝΥΜΟ-ΟΝΟΜΑ ΜΑΘΗΤΗ}

ΠΗΓΗ: ERT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιωάννα Σπανομάρκου: υποψήφια Ευρωβουλευτής με τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ του Ανδρέα Λοβέρδου

Ο Νίκολας Κέιτζ ερμηνεύει έναν συνταξιούχο δολοφόνο στο νέο φιλμ “The Retirement Plan”

Κέρκυρα: Κινητοποίηση αγροτών υπό το βάρος της απώλειας του Βασίλη Αρμενιάκου