www.eptanisatv.gr
Image default

Μήνυμα του Δημάρχου Ζακύνθου & Προέδρου ΠΕΔ Ιονίων Νήσων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024

Αγαπητές μαθήτριες
και αγαπητοί μαθητές,

Με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να σας απευθύνω τις πιο θερμές ευχές μου για καλή επιτυχία και δύναμη.

Αυτή η περίοδος σηματοδοτεί έναν σημαντικό σταθμό στη ζωή σας, και οι κόποι και οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει όλο αυτό το διάστημα θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθούν. Αποτελεί την κορύφωση των προσπαθειών και των θυσιών που έχετε καταβάλει καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Είμαι περήφανος για την αφοσίωση και την επιμονή σας, καθώς και για την στήριξη των οικογενειών και των εκπαιδευτικών σας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που σας στήριξαν και σας ενθάρρυναν σε κάθε βήμα αυτής της πορείας. Η συμβολή τους είναι ανεκτίμητη και αξίζει την αναγνώριση όλων μας.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν μια πρόκληση, αλλά είμαι βέβαιος ότι με ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και την προετοιμασία που έχετε κάνει, θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Ταυτόχρονα οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι και μια ευκαιρία να αποδείξετε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας.

Θυμηθείτε ότι ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση που έχετε δείξει μέχρι τώρα είναι αξιέπαινες και θα σας ωφελήσουν στο μέλλον. Η επιτυχία δεν κρίνεται μόνο από ένα αποτέλεσμα, αλλά από τη συνολική πορεία και τις αξίες που καλλιεργείτε στη ζωή σας.

Κάθε βήμα είναι μια ευκαιρία για μάθηση και προσωπική ανάπτυξη.
Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε σε κάθε σας προσπάθεια.

Καλή επιτυχία σε όλους σας και μην ξεχνάτε ότι η επιμονή, η υπομονή και η θετική σκέψη είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σας.
Είμαι βέβαιος ότι θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και θα πετύχετε τους στόχους σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σχολικοί αγώνες

Επίσκεψη του Πρέσβη της Δανίας στον Δήμο μας

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 200 ευρώ σε συνταξιούχους αγρότες την Μεγάλη Τετάρτη