www.eptanisatv.gr
Image default

Παράδοση των Γαλάζιων Σημαιών

Ξεκίνησε από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού η παράδοση των Γαλάζιων Σημαιών για να τοποθετηθούν στις παραλίες της Ζακύνθου. Είναι μια διάκριση που πιστοποιεί τόσο την ποιότητα όσο και τη συνολική παροχή υπηρεσιών, που καθιστούν τις παραλίες ασφαλείς και προσβάσιμες στους πολίτες.
Ο Δήμαρχος Γιώργος Στασινόπουλος δήλωσε πως “Αυτή η τιμή αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών όλων μας για την προστασία του περιβάλλοντος και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους κατοίκους και επισκέπτες μας. Η απόκτηση των Γαλάζιων Σημαιών δεν είναι απλώς μια διάκριση, αλλά και μια δέσμευση για την συνέχιση της αειφόρου ανάπτυξης και της περιβαλλοντικής ευαισθησίας. Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με το ίδιο πάθος και αφοσίωση για να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε τις παραλίες μας”.
Η προετοιμασία του προς υποβολή φακέλου είναι μια χρονοβόρα και απαιτητική διαδικασία κάτι που εκ του αποτελέσματος δείχνει την καταρτιση και ετοιμοτητα του προσωπικού του Δήμου Ζακύνθου και ιδιαίτερα της Βενεράντας Μπίκα – Πέττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κέρκυρα: 246 τροχονομικές παραβάσεις το τριήμερο της πρωτοχρονιάς

Δήμος Λευκάδας: Κλείνει για εργασίες συντήρησης το Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτωνας Γρηγόρης»

4 νέα απορριμματοφόρα και 1 υδροφόρα παρέλαβε ο Κεντρικός Δήμος Κέρκυρας