www.eptanisatv.gr
Image default

Γ. Τσουρουνάκης: “Στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού – Να γίνουν άμεσα οι παρεμβάσεις”

Μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Πέττα, Διονύση Μουζάκη-Μποζόνο και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Πόλης, Ντένη Μαλαπέτσα, o επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Ελπίδας” Γιώργος Τσουρουνάκης παρευρέθηκε στη Γενική Συνέλευση των γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζακύνθου, που δικαίως διαμαρτύρονται για την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το εν λόγω διδακτήριο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός, αναφέρεται: ” Ο συνδυασμός «Δύναμη Ελπίδας» θα είναι κοντά στους Ζακυνθινούς και θα ασχολείται με όλα τα μεγάλα προβλήματα του τόπου και μετεκλογικά, όπως άλλωστε υποσχεθήκαμε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι ότι στο 2ο Δημοτικό πρέπει να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις, ώστε να προστατευθούν τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί από μια νέα πτώση σοβάδων.

Κατά την άποψή μας, δεν θα υπήρχαν αυτά τα προβλήματα αν η συντήρηση και ταυτόχρονα ο έλεγχος του κτηρίου για την καταγραφή των προβλημάτων, είχε γίνει με το κλείσιμο της περσινής σχολικής χρονιάς. Αυτό θα έπρεπε να λαμβάνει χώρα σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Προσθέτουμε επίσης ότι είναι απαραίτητο να προχωρήσουν, επιτέλους, τα σχέδια πόλης, προκειμένου να διεκδικήσουμε την ίδρυση νέων σχολείων (π.χ. Ντουρέικα, Κήποι, Παναγούλα, Μπόχαλη, Δερματούσα, κλπ).

Καλούμε την παρούσα Δημοτική Αρχή να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Είμαστε στη διάθεσή όλων των αρμοδίων για κάθε δυνατή συνδρομή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ηγουμενίτσα: Διακομιδή 68χρονης από την Κέρκυρα

Πόσους σταυρούς βάζουμε – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε πριν την κάλπη

Νέο χρονοδιάγραμμα για πτήσεις υδροπλάνων εντός του 2024 στη Δυτική Ελλάδα